Presentatie IP voor planten in Rusland

Onze collega Anna geeft een presentatie over de bescherming van plantenrassen en handelsmerken in de Russische Federatie. De presentatie is onderdeel van CIOPORA Academy van 5 november 2019.

U bent van hart welkom om deel te nemen. Registratie is vereist via https://www.ciopora-academy.org/nov-5-amsterdam-workshop-on-ip-for-plants/

Uit het programma:
November 5, 10:45 – 12:00 – Module 4: 
Plant Variety Protection and Trademarks and their Enforcement in the Russian Federation by Anna Fischer, Legal Counsel at Juralink, the Netherlands/Russia 

Krijg een volledige beeld van het Russisch IP recht met betrekking tot de landbouw en tuinbouw sectoren. Leer hoe u kwekersrechten en handelsmerken kunt beschermen, met welke overheidsorganen u te maken krijgt en aan welke regels u moet voldoen om plantenrassen te kunnen introduceren, importeren en distribueren in Rusland.

Welke middelen hebben kwekers om bescherming en naleving af te dwingen? Is het zinvol om een licentie-overeenkomst te registreren? Zijn er relevante juridische ontwikkelingen in Rusland? De presentatie geeft antwoorden op al deze vragen en helpt u om de beste IP strategie te kiezen in Rusland.Heeft u een juridische vraag m.b.t. Rusland?

+31 6 464 17 838

Ons team is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Contactformulier
31 oktober 2019

Masterclass: kansen in Rusland


Op 15 november 2019 is er een Masterclass over de meerdere mogelijkheden die er zijn om zaken te doen in Rusland.