Familie problemen

Juralink is gespecialiseerd in familierecht in Rusland, maar ook in Oekraïene (via onze locale partner).

Huwelijk
We wensen u veel geluk in uw (toekomstige) huwelijk. Laat ons weten of u hulp kunt gebruiken bij het maken van huwelijkse voorwaarden in Rusland.

Echtscheiding 
Geconfronteerd worden met een echtscheiding of andere echtelijk problemen is nooit gemakkelijk. Onze experts kunnen u begeleiden met dit moeilijke proces. Zaken als voogdij over kinderen en bezoekrechten, kinderbijslag, alimentatie en de verdeling van eigendom vereisen een goed begrip van zowel lokale als internationale aspecten. Onze ervaren echtscheidingsadvocaat in Rusland kan u adviseren en vertegenwoordigen. Waar nodig werken we samen met Nederlandse experts.
Om de emotionele impact van een echtscheiding te minimaliseren, moedigen we buitengerechtelijke onderhandelingen aan. Maar soms kan een rechtszaak niet worden vermeden. Een goede advocaat staat aan uw zijde en beschermt proactief uw belangen bij onderhandelingen buiten en binnenEr de rechtbank. Zelfs na een scheiding is het nog mogelijk om bestaande buitengerechtelijke overeenkomsten voor alimentatie en voogdij voor kinderen te wijzigen of te beëindigen.

We zijn beschikbaar voor een kostenloos eerste telefonisch consult. Uiteraard blijft alle informatie volledig vertrouwelijk.

Kinderontvoering

Helaas komt het voor dat iemand thuiskomt en de partner/andere ouder blijkt samen met de kinderen vertrokken naar het buitenland, tegen zijn/haar wil. Dit komt neer op ontvoering. Het herenigen van het kind met zowel vader als moeder in één huis kan moeilijk zijn, maar in ieder geval heeft elk kind het basisrecht om zowel zijn vader als zijn moeder regelmatig te zien. We zullen ons best doen om dit te helpen realiseren.

Vererving
Vererving met een buitenlands, Russisch, element kan behoorlijk ingewikkeld zijn. De Russische wetgeving is namelijk anders dan de Nederlandse (Belgische), met name waar het onroerend goed betreft. Het is verstandig om een ​​lokale advocaat te raadplegen voordat u een nalatenschap claimt. Juralink-experts kunnen u helpen in alle stadia van het Russische nalatenschapsproces: erfrechtaanvraag, boekhouding van de nalatenschap van de overledene, toetreding als erfgenaam en het verkrijgen van eigendomstitels, verkoop van onroerend goed en repatriëring van fondsen, handhaving van uw successierechten in de rechtszaal en geschillen over de erfenis.

Migratie en nationaliteit
Internationale betrekkingen en huwelijken brengen nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor immigratie en nationalisatie. In het algemeen zijn de regels voor immigratie eenvoudiger als het gaat om echtgenoten en familieleden. Maar er zijn nog steeds regels waaraan u moet voldoen, en u zult moeten aantonen dat u uzelf en uw gezin kunt onderhouden. De regels kunnen tegenstrijdig zijn wanneer het gaat om kinderen die (in een derde land) uit een gemengde relatie zijn geboren. Wij kunnen u helpen een duidelijk beeld te krijgen van de regels en mogelijkheden.

We hebben ook brede expertise op het gebied van immigratie naar Nederland.

Heeft u een juridische vraag m.b.t. Rusland?

Ons team is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Contactformulier
04 maart 2022

Update van (tegen-)maatregelen


Gelet op de ontwikkelingen, volgen maatregelen en tegenmaatregelen elkaar snel op. We verwijzen u daarom naar een uitgebreid over...

Onze locaties

 • Moskou
 • Keulen
 • St. Petersburg
 • Amsterdam
 • Oekraïne / Wit Rusland
 • Nieuwezijds Voorburgwal 331B
  1012 RM Amsterdam

  Neem aub contact op voor dringende correspondentie
 • Juralink Keulen

  + 49 152 071 696 44
 • Juralink Moskou

  +7 495 966 0456
  + 7 495 625 34 76 (fax)

  +7 903 749 87 59 (Lodewijk)

  OOO Juralink
  Krasnoproletarskaya ulitsa 16, gebouw 1, 4e etage
  127473 Moskou
  Russische Federatie

  Neemt u ingang 3 (bij het uithangbord van de delicatessenzaak “Братья Караваевы” - de broers Karavaev).
 • Juralink Oekraïne
  Juralink Wit Rusland

  +375 29 684 8085

 • Juralink St. Petersburg

  +7 812 374 65 75

  OOO Juralink-Gnius
  Nevsky Prospect 30, kantoor 3.12
  191011 St. Petersburg
  Russische Federatie

Onze partners