Nederlandse zaken

Als u vragen heeft over Nederlandse wetgeving of over toepasselijkheid van buitenlands of Nederlands recht kunt u terecht bij ons kantoor Nederland.

Oprichten van Nederlandse vennootschap

Heeft u vragen over zaken doen in Nederland? Wilt u weten wat de status is van een bepaalde Nederlandse BV? Wenst u informatie over het oprichten van een Nederlandse vennootschap? Wij adviseren u graag verder. Wij wijzen u op de regels inzake compliance: wij moeten eerst voldoen aan de wettelijke “Know Your Client” procedures voordat wij u kunnen helpen met een oprichting.

Belastingregime
Wij kunnen u ook verder helpen bij vragen op het gebied van belastingen. Nederland biedt een zeer aantrekkelijk fiscaal regime voor holding-, financierings- en royaltystructuren.  Internationale structuren kiezen vaak voor een Nederlandse vestiging, om belastingredenen maar ook vanwege de goede logistieke verbindingen, uitstekende veeltalige dienstensector en het hoge niveau van technische kennis.

Huwelijk en echtscheidingen
Huwelijken en echtscheidingen tussen partners van Russische en Nederlandse nationaliteit brengen specifieke vragen met zich mee. Dat begint vaak met uitzoeken welk recht van toepassing is. Goede samenwerking tussen specialisten in Nederland en Rusland is cruciaal. Ook voor echtscheidings-procedures kunt u terecht bij onze juristen in Rusland, in Nederland procederen wij niet zelf.

Nationaliteit en immigratie naar Nederland
Er zijn specifieke regels en procedures voor immigratie naar Nederland. Op de website van de immigratiedienst vindt u veel informatie. Toch is het vaak lastig uw weg te vinden in het woud van formulieren en regels. Wij hebben daarin ervaring en helpen u graag verder. In complexe gevallen werken wij samen met gespecialiseerde advocaten.

Wij zijn beschikbaar voor een eerste vrijblijvend overleg.

Heeft u een juridische vraag m.b.t. Rusland?

+31 6 464 17 838

Ons team is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Contactformulier
31 oktober 2019

Masterclass: kansen in Rusland


Op 15 november 2019 is er een Masterclass over de meerdere mogelijkheden die er zijn om zaken te doen in Rusland.