Onroerend goed

Onze expertise mbt commercieel onroerend goed omzat zowel transacties met onroerend goed (koop, verkoop) als gebruik, van onroerend goed (huur).

Aankoop en verkoop van vastgoed – industriële en agrarische complexen

We bieden uitgebreid advies over het kopen en verkopen van onroerend goed door middel van transacties in activa of in aandelen, en voeren de vereiste due diligence uit. Vanwege de nieuwste lokalisatietrend in Rusland zijn wij actief in het adviseren over aankoop / afstoting van agrarische en industriële vastgoedcomplexen, evenals het opzetten van joint ventures in onroerend goed. Onze specialisten helpen u uw opbrengsten te maximaliseren en uw risico’s te verkleinen door de meest geschikte dealstructuur te kiezen en u te begeleiden bij fiscaal efficiënte oplossingen en innovatieve financieringsmethoden.

Huur van onroerend goed

Bij commercieel gebruik van onroerend goed, worden gedetailleerde huurovereenkomsten opgesteld. Juralink heeft ruime ervaring met het opstellen van dergelijke overeenkomsten voor grond- en kantoorhuur, sale-leaseback-overeenkomsten, sublease overeenkomsten en meer. We bieden deskundig advies in alle stadia van de relatie tussen verhuurder en huurder, van de precontractuele fase tot het einde van de relatie en mogelijke geschillenbeslechting.

Heeft u een juridische vraag m.b.t. Rusland?

+31 6 464 17 838

Ons team is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Contactformulier
31 oktober 2019

Masterclass: kansen in Rusland


Op 15 november 2019 is er een Masterclass over de meerdere mogelijkheden die er zijn om zaken te doen in Rusland.