• Nederlands
  • Engels
  • Spaans
  • Italiaans
 

EEN ONDERNEMING OPZETTEN

Juralink heeft veel ervaring met het opzetten van ondernemingen in Rusland. Wij besteden eerst aandacht aan uw doelstellingen. Daarna adviseren we wat voor u de meest geschikte rechtsvorm is.

Op basis van uw beslissing, verzorgen wij de oprichting van uw vertegenwoordiging, filiaal of onderneming, inclusief alle registraties. Wij leveren uw vestiging startklaar af. Zo minimaliseren wij de tijd die u moet spenderen aan oprichtingsformaliteiten. Dan kunt u zich richten op de commerciële aspecten van het zakendoen.

Oprichtingsstukken, legalisatie en apostilles

Wij stellen voor u de vereiste documenten op. Indien gewenst helpen wij ook in Nederland met het verkrijgen van legalisaties en apostilles. Onze medewerkers volgen de registratieprocedure en bezoeken alle relevante autoriteiten (lokale en federale overheden, de Belastingdienst, het Statistisch Comité, het Pensioenfonds etc.) totdat zij de registratiecertificaten in ontvangst kunnen nemen.

Gekwalificeerd personeel

Bij het vinden van gekwalificeerd personeel is onze partner G-nius u graag behulpzaam. Wij kunnen voor u de arbeidscontracten en werkvergunningen voor buitenlandse werknemers verzorgen.

Onderneming in Oekraïne, Wit-Rusland, Azerbeidzjan en Kazachstan

Ook hier hebben wij juristen die u kunnen ondersteuning bij oprichting van een vestiging. Onze juristen hebben kennis en ervaring met de locale wetgeving. Wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.